Ποιοι είμαστε

Η εταιρία μας ξεκίνησε τη διαδρομή της το 1987, αρχικά στον χώρο των βιομηχανικών προϊόντων συγκόλλησης όπως οι αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψης, με πρώτη και αποκλειστική εκπροσώπηση στην Ελλάδα της Γερμανικής εταιρίας Lohmann. Στη συνέχεια στα υλικά επιγραφοποιίας και ψηφιακής εκτύπωσης.

Μέσα στα επόμενα χρόνια εδραιωθήκαμε με επιτυχία στον κλάδο, λαμβάνοντας άριστες κριτικές για τα προϊόντα μας από τους συνεργάτες μας, τους επαγγελματίες που καθημερινά μας επιλέγουν για την ποικιλία και την αμεσότητα των λύσεων που προσφέρουμε.

Η εταιρία μας αύξησε την ποικιλία των ειδών της τα τελευταία χρόνια, προσθέτοντας στην γκάμα της πολλούς γνωστούς ευρωπαϊκούς Οίκους υλικών ψηφιακής εκτύπωσης (αυτοκόλλητων και μη), υλικών επιγραφοποιίας και ειδικών εκτυπωτικών μηχανημάτων υψηλών προδιαγραφών. Σταινχαουερ

Για εμάς στην A. Steinhauer S.A. η συνεργασία μαζί σας είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία που θέλουμε και
μπορούμε να σας προσφέρουμε. Σταινχαουερ

Το όραμά μας

Εμείς στην Α. Steinhauer S.A. είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του κλάδου μας και προσφέρουμε καθημερινά στους πελάτες μας τα πιο προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα.

Μέσα από τη συνεχή επαφή μαζί σας, θέλουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και να κάνουμε τη δουλειά σας ευκολότερη. Σταινχαουερ

«Αναβαθμίζουμε συνεχώς την γκάμα και την ποιότητα των προϊόντων μας. Είμαστε περήφανοι για το service που προσφέρουμε στους πελάτες μας»

ΑΛΦΡΕΔΟΣ ΣΤΑΪΝΧΑΟΥΕΡ
steinhauer signature grey

Your Solution Providers

Γιώργος Τσούμαρης

Εμπορικός Διεθυντής

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΠΑ

Υπεύθυνος Πωλήσεων

ΣΙΛΒΑΝΑ ΠΟΥΛΑ

Υπεύθυνη Πωλήσεων

Στέλιος Πόπα

Υπεύθυνος Πωλήσεων

Μετάβαση στο περιεχόμενο